Receptiediensten

Voor die bedrijven die wel graag de beschikking hebben over professionele beveiligers maar liever geen bewakers aan de balie zien, hebben wij de beschikking over goed opgeleide ‘receptiebeveiligers’.

Onze ‘receptiebeveiligers’ kunnen zowel uw receptie- als hun beveiligingstaken uitvoeren in representatieve kleding.

 

Uiteraard krijgt u bij het invullen van het takenpakket van de ‘receptiebeveiligers’ advies van een veiligheidscoördinator. Een gastvrij ontvangst voor uw bezoekers Een goede en nette ontvangst van uw klanten is niet alleen goed voor uw bedrijfsimago, het kan ook een hoop agressie wegnemen bij vervelende klanten.

 

Onze medewerkers begrijpen dit en zijn hierin getraind. Beveiligers als receptionisten Onze medewerkers zijn en blijven beveiligers. Dat zit in hun hart en nieren. Zij gaan anders om met de beveiligingstaken die een ‘normale’ receptioniste ook dient te verrichten. Bij ons staan de beveiligingstaken (waartoe ook de gastvrije ontvangst behoort) voorop

 

U zult het verschil merken! Advies Indien u niet weet welke beveiligingsmaatregelen passen bij uw bedrijf en welke maatregelen proportioneel zijn om uw risico’s te minimaliseren kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard krijgt u bij langdurige contracten die beschikking over een veiligheidscoördinator die niet alleen leidinggeeft aan onze ‘receptiebeveiligers’ en een vast aanspreekpunt voor u vormt. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het opmaken van een ontruimingsplan of bij het opzetten van uw BHV-organisatie.