Evenementen

Evenementenbeveiliging Bullseye Security gaat verder dan alle andere evenementenbeveiligingsdiensten. Wij begeleiden u desgewenst bij het organiseren van een evenement. Vanaf de eerste risicoinventarisatie tot aan de laatste evaluatie staan wij evenementen-organisatoren bij. Bullseye Security biedt evenementen-organisatoren een tweetal diensten aan: veiligheidsmanagement en de inzet van vakkundige beambten. Een combinatie van beide diensten wordt door ons aanbevolen daar uit ervaring blijkt dat evenementenorganisatoren de kosten sterk reduceren met het vanaf het begin betrekken van een professionele veiligheidscoördinator.

 

Safe en Secure Security verzorgt de beveiliging van evenementen hierbij kan men onder meer denken aan bedrijfsfeesten.

 

- Backstage bewaking

- Podium bewaking

- Beurzen

- (pop) Concerten

- Kaart controle

- Begeleiding van bezoekersstromen

- Bruiloften

- Schuur en schoolfeesten

 

Gezien de ruime ervaring die wij reeds in de jaren hebben opgedaan, staan wij garant voor een goed verzorgd gedegen en professionele beveiliging dit tegen een zeer verantwoord tarief. Met succes getuige dan ook de lange lijst van geslaagde evenementen en tevreden klanten.

 

De gediplomeerde en vakbekwame beveiligers die worden ingezet zijn eveneens sociaal vaardig en beschikken over een professionele en klantvriendelijke uitstraling.

 

Door onze dienstverlenende instelling en representatieve voorkomen zijn wij zeer flexibel, en daar door vrijwel overal inzetbaar.

 

Wij werken conform de eisen en wensen van de opdrachtgever !

Dit impliceert dat wij in een uiterst geval van de instructies afwijken, als de veiligheid in het geding is.