Diensten

Evenementbeveiliging Ieder evenement is uniek en dat vraagt om maatwerk. Hierbij kunt u denken aan de locatie, aard
en doelgroep van uw evenement. Op basis van uw wensen, doelstellingen en beschikbare budget kan een plan van aanpak worden opgesteld.


Persoonsbeveiliging Nog nooit hebben zoveel individuele personen in de spotlights van de publieke belangstelling gestaan. Waar aandacht is, komen privacy en veiligheid vaak in het gedingd met respect voor uw persoonlijke wensen.
Als het nodig is 24 uur per dag, zeven dagen in de week. U kunt op ons vertrouwen.


Objectbeveiliging Onze mensen zijn thuis in het beveiligen van bedrijven, scholen, ziekenhuizen en winkels. Ze zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Horecabeveiliging
 De horeca trekt wekelijks ruim twee miljoen bezoekers. Deze bezoekers willen ongestoord genieten van hun vrije tijd. Conflictbeheersing is daarom een belangrijke vaardigheid.


Winkelsurveillant Brutale winkeldiefstal en roofovervallen kosten de detailhandel jaarlijks niet alleen honderden miljoenen euro’s, maar leveren ook risico’s op voor de veiligheid van de medewerkers. De behoefte aan winkelbeveiliging is daarom de laatste jaren sterk gegroeid.


Portier & Receptiediensten  Eén van de middelen om insluiping en inbraak te voorkomen, is het inzetten van een portier die naast het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden ook uw relaties professioneel en klantvriendelijk ontvangt.