Bedrijfsprofiel

Welkom bij Safe en Secure Security

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in horeca-, evenementen- en persoonsbeveiliging.

Een bewuste keuze want wij zijn van mening dat specialisatie en kwaliteit nauw met elkaar zijn verbonden.

De huidige sector particuliere beveiliging ondergaat een stormachtige groei. Naar onze mening wordt hierbij vaak de kwaliteit en continuïteit uit het oog verloren.

 

Veel aanbieders van particuliere beveiliging bieden een scala van diensten aan en claimen hierin specialist te zijn, zonder hiervoor de kennis, ervaring en know-how in huis te hebben.

 

Voor u als organisator of opdrachtgever betekent dit een groot risico en kan uw evenement, bedrijfsvoering of persoonlijke veiligheid in gevaar worden gebracht met mogelijk alle gevolgen van dien.

Wij zien beveiliging niet als ‘sluitpost’ en nemen ons werk zeer serieus. Op basis van (risico)inventarisatie, overleg en advies komen wij samen met u tot een verantwoorde en effici├źnte inzet, waarbij we onze slogan ‘Quality Matters’ nooit uit het oog verliezen.

 

Vanzelfsprekend bestaat ons team uit goed opgeleid, adequaat en vooral ervaren personeel. Safe en Secure Security levert een aantal diensten ook internationaal. Hiervoor beschikken wij over een team dat speciaal is opgeleid en getraind.